Wat een spanning mijn beste vriendin Alberdien gaat bevallen!

Na een onrustige week met veel gerommel in de buik is het dan eindelijk zo ver. Alberdien stuurt een berichtje, dat na een onrustige nacht de dokter is langs geweest en de vliezen heeft gebroken, ze heeft inmiddels 3 cm ontsluiting. Ik kan niet langer wachten en pak mijn spullen en ga alvast naar ze toe.

Het is nog redelijk rustig als ik binnen kom, maar de weeën komen langzaam op gang. Samen met de aanstaande papa proberen we nog een filmpje te kijken, maar die is toch wel een beetje zenuwachtig voor de grote gebeurtenis. We hebben 3 verschillende films voorbij zien komen maar geen een afgekeken.

Aan het einde van de ochtend worden de weeën wat krachtiger en we wachten dan ook met spanning op de dokter en hopen dat hij ons wat meer ontsluiting kan geven.
Het is een klein beetje balen als de dokter is langs geweest en hij ons niet meer ontsluiting kan geven, dit is eventjes een domper maar we gaan gewoon weer door en hopen dat de kleine niet te lang meer op zich laat wachten.

De weeën komen wat sneller achter elkaar en ook de kraamverpleegster komt eventjes om een hoekje kijken en besluit gelijk te blijven. De voorbereidingen worden vast gemaakt en de weeën zetten lekker door. De dokter moet haast maken want anders gaat het weer gebeuren zonder dat hij er bij is. Als hij er eventjes na 4 uur in komt mag Alberdien gelijk beginnen met persen. En zo wordt de kleine Carlijn met 1 perswee op de wereld gezet.

Het wordt nog wel even spannend als in een keer de navelstreng knapt. Gelukkig loopt alles goed af en de kleine dame doet het super.

Dokter Bloed  &  Kraamverpleegsters Hillie en Margriet

 

spread 1

spread 2

spread 3

Spread 4

spread 5

Carlijn Bos    20-10-2015    3110 gram    16.18 uur

spread 7

spread 8

spread 6

Lieve Hillebrand en Alberdien jullie hebben een prachtig leven samen ontvangen. Dit kindje heeft een prachtig plekje gekregen in jullie mooie gezinnetje.
Ik wens jullie heel veel liefde en geluk samen toe en bedankt voor jullie vertrouwen dat ik dit mooie moment voor jullie mocht vastleggen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.